Culturi agricole

Culturi agricole

De ce să îți automatizezi ferma agricolă? Fii pregătit pentru viitor!

Potrivit Institutului Mondial al Resurselor, până în 2050, populația globală va ajunge la 10 miliarde de oameni, ceea ce înseamnă o creștere cu 50% a numărului necesar de alimente. Presiunea pusă pe umerii agricultorilor pentru a crește producția este foarte mare, astfel încât soluțiile tradiționale, cum ar fi cumpărarea de terenuri agricole, munca manuală și creșterea animalelor în ritmul propriu, nu mai sunt viabile.
Opțiunile eficiente, care dau rezultate pe termen lung, sunt automatizările proceselor și sistemele automate ce cresc productivitatea în timp ce reduc timpul alocat îngrijirii plantelor.

culturi agricole

Sisteme pentru ferme agricole

Vezi cum anume îți poți ușura munca, mulțumită tehnologiei!

culturi agricole
Automatizări
ferme agricole

Senzori de sol
Roboți semănare și resădire
Erbicidare automată
Mașini agricole

culturi agricole
Irigare și
fertilizare

Irigare și stații pompare
Parametri culturi
Stații meteo și monitorizare apă
Fertilizare selectivă

culturi agricole
Stocare și
prezervare

Monitorizare silozuri
Sisteme distribuție căldură
Ventilatoare extractoare
Panouri evaporative

Economisiți resurse și timp în timp ce creșteți productivitatea!

Agricultura de precizie înseamnă să știi exact când trebuie să intervii, unde și cu ce cantitate de resurse. În următorii 10 ani, bazată pe internetul obiectelor, agricultura smart se va axa pe automatizarea proceselor de-a lungul întregului flux de producție: de la pregătirea terenului pentru semănare, până la culegere, depozitare și transportul alimentelor către clienți.
Soluțiile noastre vă oferă online, de pe orice calculator, tabletă sau smart phone conectate la Internet date live din fermă și instrumente de analiză. Totodată, noi vom păstra ferma dumneavoastră conectată la ultimele tehnologii si inovații în materie de agricultură.

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă ai nevoie de implementare, sau ai întrebări referitoare la procesul de automatizare a culturilor agricole, suntem la dispoziția dumneavoastră.