Automatizări culturi agricole

Într-o fermă modernă, există o multitudine de procese care operează simultan și se influențează reciproc.
Toate aceste procese sunt interconectate și sunt toate dependente de automatizările din fermă, fiind alimentate, monitorizate și gestionate de sistemele electrice și automatizările prezente. Un sistem electric performant este vital pentru fiabilitatea operațională a activității dumneavoastră.

automatizări culturi agricole
automatizări culturi agricole

Senzori de sol

Aceste dispozitive măsoară nivelurile de umiditate a solului. Senzorii sunt fabricați dintr-un material rezistent la coroziune, ceea ce le conferă o durată de viață prelungită. Acești senzori transmit informațiile obținute din sol, unor sisteme de irigații automate, fiind esențiale în procesul de irigare a suprafețelor agricole.

Erbicidare automată

Eficiența aplicării substanțelor fitosanitare este influențată de mai mulți factori precum condițiile meteo, mărimea și felul picăturilor, modul în care sunt aplicate, calitatea apei. Dacă vrei să ai grijă de culturile tale, este necesară utilizarea unei instalații de erbicidat, special concepută pentru a elimina buruienile dăunătoare sau bolile din vița de vie, din livezi, grădini sau din terenurile agricole.

Roboți semănare și resădire

Presiunea redusă asupra solului, eficientizarea consumului de energie, zero poluare fonică, scurgeri sau emisii sunt subiecte din ce în ce mai importante în agricultura modernă. Munca zgomotoasă făcută de utilajele mari, care au în continuare un consum mare de combustibil necesar îndeplinirii sarcinilor, poate fi făcută de sisteme automate și autonome, cu un consum redus de energie. Vorbim despre roboți ce vor schimba total conceptul agriculturii în următorii 10 ani.

Mașini agricole

Tehnologia în agricultură a transformat și a crescut producția și calitatea produselor. În timpurile moderne, fermierii care fac lucrări grele la ferme folosind utilaje tradiționale și vechi de agricultură își pierd timpul și sănătatea. Un tractor vechi care a fost cunoscut ca geniu tehnologic în domeniul agricol este acum doar o istorie pentru agricultura modernă. Mașinile agricole de azi au modernizat industria agricolă făcând-o mai eficientă, atât din punct de vedere al productivității cât și al timpului alocat activității.

Descoperă celelalte servicii pentru culturile tale agricole

Investește în tehnologia fermelor viitorului!

automatizări culturi agricole
Irigare și fertilizare

Irigare și stații pompare
Parametri culturi
Stații meteo și monitorizare apă
Fertilizare selectivă

automatizări culturi agricole
Stocare și prezervare

Monitorizare silozuri
Sisteme distribuție căldură
Ventilatoare extractoare
Panouri evaporative

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă ai nevoie de implementare sau ai întrebări referitoare la procesul de automatizare a culturilor agricole, suntem la dispoziția dumneavoastră!