Irigare și fertilizare

Având un sistem automat de irigare și fertilizare, reduceți riscurile asupra culturilor dumneavoastră, asigurând o distribuție uniformă și în timp util a apei și a îngrășămintelor.

irigare și fertilizare

Irigare și stații pompare

Pentru o gestiune avansată a culturilor agricole este necesară pregătirea și implementarea unei stații de pompare care să asigure o irigare eficientă și corespunzătoare. Astfel creșteți profitabilitatea și economisiți apă, energie și resurse. Ai Automation vă pune la dispoziție sisteme inteligente de irigare și stații de pompare, pentru eficientizarea culturilor agricole.

Monitorizare și stații meteo

Stațiile meteo sunt alcătuite din mai multe dispozitive cu senzori, care pot monitoriza în mod eficient viteza vântului, radiația solară, precipitațiile, etc. Toate aceste sisteme ajută la o mai bună organizare și gestionare a culturilor agricoșe. Vă stăm la dispoziție cu cele mai bune și eficiente metode de automatizare a stațiilor meteo.

Parametrii culturilor

Pentru o mai bună gestionare a culturilor este necesară o automatizare care să includă anumiți parametri. Fiecare cultură este descrisă de un set de caracteristici, cum ar fi numele și modelul culturii, acoperirea terenului de care este legată cultura și operabilitatea acesteia. Aceste automatizări agricole au ca scop eficientizarea afacerii dumneavostră.

Fertilizare selectivă

Pe plan mondial, fertilizarea selectivă a devenit din ce în ce mai necesară datorită rezistenței buruienilor la erbicide. Această necesitate a dat naștere la noi strategii pentru a susține producția agricolă. AI Automation vine cu o serie de soluții în ajutorul dumneavoastră care să reducă dependența culturilor agricole de erbicide.

Descoperă celelalte servicii pentru culturile tale agricole

irigare și fertilizare
Automatizări culturi agricole

Senzori de sol
Roboți semănare și resădire
Erbicidare automată
Mașini agricole

irigare și fertilizare
Stocare și prezervare

Monitorizare silozuri
Sisteme distribuție căldură
Ventilatoare extractoare
Panouri evaporative

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare a culturilor agricole suntem la dispoziția dumneavoastră!