Stocare și păstrare

După recoltare, stocarea și păstrarea reprezintă o nouă provocare în ceea ce privește produsele agricole. Soluțiile AI Automation ajută la monitorizarea umidității, nivelului de lumină și ventilație din interiorul spațiilor de stocare și a silozurilor.

Monitorizare silozuri

În absența unui sistem automatizat de monitorizare a silozurilor, majoritatea fermierilor recurg la o inspecție și monitorizare rudimentară. Prin procesul de automatizare agricolă acum se pot implementa sisteme avansate de monitorizare a silozurilor care pot citi în mod continuu nivelul de umplere al containerelor cu precizie avansată.

Ventilatoare silozuri

Automatizarea aerisirii silozurilor este o soluție ieftină și fiabilă. Acesta reduce temperatura internă, nivelul de umiditate și circuitul de aer în interiorul silozurilor de depozitare al cerealelor, furajelor sau leguminoaselor.

Sisteme anti-umiditate și distribuție căldură

Umezeala și condensul din interiorul spațiilor de stocare și al silozurilor poate cauza deteriorarea și aderența materialului în interiorul acestuia. Această situație creează diverse probleme în ceea ce privește depozitarea corectă a recoltelor dar din fericire cu ajutorul sistemelor automate de distribuție a căldurii această problemă dispare.

Descoperă celelalte servicii pentru culturile tale agricole

Irigare și fertilizare

Irigare și stații pompare
Parametri culturi
Stații meteo și monitorizare apă
Fertilizare selectivă

Automatizări culturi agricole

Senzori de sol
Roboți semănare și resădire
Erbicidare automată
Mașini agricole

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare a culturilor agricole suntem la dispoziția dumneavoastră!