Control automat

Soluțiile de automatizare a fermelor piscicole de care dispunem oferă toate instrumentele de monitorizare și control automat pentru un management eficient. Mai mult decât atât, interfața de monitorizare este accesibilă prin browser web.

Monitorizare live

Vrei să știi în timp real care este situația bazinelor tale? Ai acces online la valorile curente ale parametrilor din fiecare bazin. Poți afla orice iți dorești despre starea bazinului, doar având un dispozitiv conectat la internet.

Rapoarte și grafice

Valorile înregistrate pentru parametrii monitorizați în diferite perioade de timp rămân stocate într-o arhivă de rapoarte online, la care puteți avea acces oricând vă doriți, chiar de pe telefonul mobil. Evoluția a unuia sau mai multe bazine monitorizate este afișată sub formă de grafic, pentru a te ajuta și simplifica înțelegera informațiilor.

Reglare automată

Soluțiile noastre de automatizare vă garantează reglarea parametrilor în funcție de valorile înregistrate. Astfel se va economisi foarte mult timp.

Descoperă celelalte servicii pentru ferma ta piscicolă

Automatizările personalizate fermelor piscicole sunt gândite și implementate în așa fel încât să acopere toate sarcinile implicate în
întreținerea uneia semenea afaceri. Totul devine mult mai simplu!

Monitorizare calitate apă

Control temperatură
Control automat pH
Amoniac și nitriți
Turbiditate și conductivitate

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare a fermelor piscicole suntem la dispoziția dumneavoastră!