Automatizări sere

Într-o seră modernă, există o multitudine de procese care operează simultan și se influențează reciproc. Toate aceste procese sunt interconectate și dependente de automatizările din seră.

Control Climă

În scopul de a oferi plantelor posibilitatea să crească cât mai eficient, va trebui obținut și menținut constant un anumit climat. Parametrii de lumină, temperatură, umiditate a aerului și concentrație de CO2 trebuiesc echilibrați în manieră precisă și detaliată. În acest sens, este nevoie și de o permanentă supraveghere.

Automate programabile

Automatizarea este o tehnologie folosită pentru a efectua procese sau proceduri de lucru fără asistență umană. AI Automation implementează automate programabile care se pot ocupa spre exemplu de irigarea plantelor într-un sistem temporizat și nu numai.

Instalații electrice și senzori

Instalațiile electrice sunt o parte importantă din automatizarea unei sere dar prezintă și riscuri din cauza cantităților mari de apă și a umidității. AI Automation oferă soluții premium pentru automatizarea serelor minimizând totodată și riscurile și eficientizând procesele din cadrul serelor smart.

Descoperă celelalte servicii pentru automatizarea serelor și solariilor

Automatizări
sere

Control climă
Instalații electrice și senzori
Automate programabile

Încălzire și
cooling

Sisteme distribuție căldură
Ventilatoare destratificatoare
Ventilatoare extractoare
Panouri evaporative

Irigare și
fertilizare

Irigare
Sisteme tratare apă
Microaspersie și nebulizare
Fertiligare și dozare

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare a serelor și solariilor suntem la dispoziția dumneavoastră!