CO2 și iluminare

CO2 reprezintă o componentă vitală pentru creșterea plantelor iar lumina naturală generată de soare este o resursă vitală în procesul de fotosinteză.

CO2 și iluminare

CO2

Dioxidul de carbon (CO2) este o componentă esențială a fotosintezei (numită și asimilare a carbonului). Unele moduri prin care productivitatea este crescută de CO2 includ creșterea mai rapidă, producție mai bogată, etc. Beneficiile oferite de automatizarea dozării acestei resurse pot oferi avantaje nenumărate.

Iluminare artificială

Lumina este un element cheie în orice seră. Plantele au nevoie de o cantitate ideală de lumină în funcție de tipul acestora, stadiul de creștere și alți factori de mediu. Pentru a realiza acest lucru, cultivatorii trebuie să se bazeze atât pe lumina naturală, cât și pe cea artificială. Prin automatizarea iluminării serelor, puteți regla intensitatea luminii, ceea ce înseamnă o dezvoltare eficientă a producției.

Descoperă celelalte servicii pentru automatizarea serelor și solariilor

Automatizări
sere

Control climă
Instalații electrice și senzori
Automate programabile

Încălzire și
cooling

Sisteme distribuție căldură
Ventilatoare destratificatoare
Ventilatoare extractoare
Panouri evaporative

Irigare și
fertilizare

Irigare
Sisteme tratare apă
Microaspersie și nebulizare
Fertiligare și dozare

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare a serelor și solariilor suntem la dispoziția dumneavoastră!