Ecrane termice și umbrire

În timpul verii, culturile din interiorul serelor sunt supuse la o multitudine de factori termici și de iluminare care pot produce daune majore. Ecranele termice și de umbrire supuse procesului de automatizare sunt soluția perfectă pentru protecția acestora în anotimpul cald.

Ecrane termice

Ecranele termice facilitează controlul luminii, temperaturii și umiditătii ceea ce înseamnă un control sporit al climatului din seră. Automatizarea ecranelor termice permit mobilitate astfel încât acestea să permită deschiderea sau închiderea lor în funcție de condițiile meteorologice și în funcție de necesitățile culturilor.

Sisteme de umbrire

Sistemele automate de umbrire sunt folosite pentru a reduce temperatura și aportul de lumină din interiorul unei sere. Nivelele ridicate de temperatură și excesul de lumină pot duce la daune culturilor. Automatizarea sistemelor de umbrire pot reduce adesea temperatura aerului cu până la 7 ° C) și nivelul de lumină cu până la 75% sau mai mult, în funcție de materialul de umbrire utilizat.

Descoperă celelalte servicii pentru automatizarea serelor și solariilor

Automatizări
sere

Control climă
Instalații electrice și senzori
Automate programabile

Încălzire și
cooling

Sisteme distribuție căldură
Ventilatoare destratificatoare
Ventilatoare extractoare
Panouri evaporative

Irigare și
fertilizare

Irigare
Sisteme tratare apă
Microaspersie și nebulizare
Fertiligare și dozare

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare a serelor și solariilor suntem la dispoziția dumneavoastră!