Încălzire și cooling

Încălzirea în sere reprezintă una dintre componentele esențiale pentru crearea climatului ideal pentru culturi. AI Automation oferă soluții automatizate pentru confortul termic al serelor dumneavoastră.

Sisteme de distribuție căldură

Căldura este unul dintre câțiva factori care controlează creșterea plantelor. Căldura trebuie repartizată uniform pe întreaga suprafață a serei pentru a obține o cultură matură și omogenă. Distribuția aerului încălzit depinde în mare măsură de unele mijloace de circulație a aerului.

Ventilatoare destratificatoare

Prin automatizarea ventilatoarelor de destratificare AI Automation vă oferă posibilitatea economisirii de energie și creearea unui mediu propice pentru dezvoltarea culturilor din sera dumneavoastră.

Ventilatoare extractoare

Ventilatoarele extractoare sunt proiectate să înlocuiască complet aerul dintr-o seră la fiecare câteva minute, chiar și în zilele cele mai fierbinți facilitând astfel o temperatură optimă pentru devoltarea plantelor. AI Automation, prin procesul de automatizare vă poate scăpa de această grijă astfel încât cultura dumneavostră să se dezvolte armonios.

Panouri evaporative

Panourile evaporative vă ajută să atingeți și să mențineți temperaturi mai scăzute în sera dumneavoastră cu un sistem de răcire prin evaporare. Proiectate ca sisteme de răcire acestea vor folosi căldura din aer pentru a evapora apa din plante și alte suprafețe umede. AI Automation vă ajută la automatizarea acestui proces pentru a oferi serei cel mai bun climat.

Descoperă celelalte servicii pentru automatizarea serelor și solariilor

Automatizări
sere

Control climă
Instalații electrice și senzori
Automate programabile

Încălzire și
cooling

Sisteme distribuție căldură
Ventilatoare destratificatoare
Ventilatoare extractoare
Panouri evaporative

Irigare și
fertilizare

Irigare
Sisteme tratare apă
Microaspersie și nebulizare
Fertiligare și dozare

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare a serelor și solariilor suntem la dispoziția dumneavoastră!