Sisteme automate de acces

Sistemele automate de acces oferite de AI Automation vă permit să intrați și să ieșiți cu ușurință și siguranță dintr-o clădire. Fie că vorbim despre porți, uși, bariere de securitate, etc. Noi vă putem oferi soluția optimă.

Uși automate

Ușile automate se pot încadra în uși batante sau glisante. Pot avea senzori de greutate sub podea în apropierea ușii sau pot avea senzori de mișcare plasați deasupra ușilor. Ai Automation vă oferă soluții de automatizare a căilor de acces din clădirea dumneavostră. Ușile automate pot avea o serie de utilități și aplicații, cum ar fi în spitale, centre comerciale, aeroporturi și birouri.

Porți automate

Ai Automation oferă soluții și sisteme automate pentru porți. Avantajele porților automate sunt numeroase și îmbunătățesc securitatea clădirilor, împotriva intrușilor, oferă ușurință în operare în orice vreme, oferind în același timp un nivel de prestigiu pe care porțile manuale nu îl dețin.

Bariere securitate auto

AI Automation are o experiență largă în domeniul automatizării barierelor de securitate auto. Indiferent dacă sunt destinate pentru zone de parcare, acces în clădire, poduri sau alte drumuri de acces, barierele automatizate sunt soluția complet sigură și securizată pentru accesul vehiculelor.

Sisteme de parcare automatizate

Sistemele de parcare AI Automation oferă fluiditate, organizare și gestionare ușoară a spațiului de parcare. Sistemele automate de parcare oferă beneficiul unui control perfect al spațiului deoarece implică acces automat și în același timp pot restricționa accesul atunci când este necesar.

Descoperă celelalte servicii de automatizare pentru clădiri inteligente

Rulouri și jaluzele
exterioare

Rulouri
Obloane batante
Ecrane exterioare de protecție

Smart Building și sisteme de control

Smart office
Sisteme de control și senzori

Camere și sisteme
de securitate

Camere supraveghere
Interfoane
Sisteme de securitate

Iluminare și
confort termic

Sisteme de încălzire
Sisteme de Iluminare

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare comercială suntem la dispoziția dumneavoastră!