Alerte

Poți primi alerte în timp real referitoare la piese care trebuie înlocuite, temperatură, umididtate și rapoarte de producție.

Alerte

Poți primi alerte în timp real referitoare la piese care trebuie înlocuite, temperatură, umididtate și rapoarte de producție.

În ce constau alertele oferite de sistemele de automatizare?

Mereu informat, mereu cu un pas înaintea competiției

Pentru o afacere de succes, e nevoie să cunoști în detaliu tot ceea ce se întâmplă atât în interiorul afacerii tale, cât și în cadrul concurenței tale. Analizează și monitorizează cu exactitate tot ceea ce se întâmplă la nivelul producției tale.

În momentul în care obții o analiză amănunțită sub forma unui raport de produs, știi cu exactitate ce lucruri necesită modificări, în scopul de a îmbunătăți întreg procesul. Află care sunt lacunele producției tale, astfel vei putea să îmbunătățești zona respectiva, atingând potențialul maxim al afacerii tale!

Spare Parts
Tracking [Mentenanță predictivă]

Mentenanța predictivă este un tip de mentenanță bazată pe condiții care monitorizează starea bunurilor utilizând dispozitive cu senzori. Aceste dispozitive cu senzori furnizează date în timp real, care sunt utilizate pentru a prezice când echipamentul va necesita întreținere și pentru a putea preveni defecțiunile chiar înainte să se întâmple.

Storage Condition
[Temperatură / Umiditate / Luminozitate]

Nu lăsa nimic până în ultimul moment! E mult mai ușor să previi un lucru decât să îl tratezi sau să îl repari. Fii la curent 24/7 cu starea de funcționalitate a aparatelor tale. Află temperatura, umiditatea sau luminozitatea la care sunt expuse, în timp real.

Rapoarte de
producție [KPI]

Rapoartele sunt esențiale progreselor și ascensiunii. Ele te ajută oferindu-ți o viziune panoramică asupra direcției în care te îndrepți alături de afacerea ta. Vezi ce anume se desfășoară conform așteptărilor tale, dar și ce anume necesită modificări în vederea îmbunătățirii radamentului pe care îl are aparatura ta.

Beneficii esențiale pe care le aduc alertele sistemelor automatizate

Conduceți-vă organizația și mai eficient prin automatizarea alertelor dumneavoastră critice. Acestea pot fi integrate destul de simplu în aproape orice sistem de afaceri. Beneficiile includ:

1

O creștere considerabilă a performanței companiei dvs.

3

Informațiile critice devin 100% vizibile

2

Creșteți-vă nivelul serviciilor oferite către clienți

4

Reduceți expunerea companiei dumneavoastră la riscurile financiare

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare industrială, suntem la dispoziția dumneavoastră!