Dashboard

Ai access oricând la date importante, la sistemul de downtime, date despre procesul de producție și eficiența echipamentelor utilizate.

Dashboard

Ai access oricând si la orice orăla date referitoare la sistemul de downtime colectarea datelor și eficiența echipamentelor.

În ce constă dashboard-ul oferit de sistemele de automatizare?

Fii la curent cu toate statisticile! Acum totul este la o apăsare de buton distanță.

Indiferent de momentul în care vrei să afli demersul proiectelor tale, o poți face chiar în timp real! Acum e mai ușor ca niciodată. Vezi statisticile actuale sau din arhivă, chiar de pe telefonul tău mobil!

Sistem
Downtime

Aparatura ta mai ia o pauză din când în când, dar automatizările noastre nu au nevoie de pauze. Dacă nu e vorba despre pauze, poate să fie vorba despre erori care opresc funcționarea aparaturii. Fii cu un pas înaintea erorilor și află unde vor fi generate înainte să-și facă apariția.

Colectare
date

Este un lucru cunoscut faptul că pentru a îmbunătăți ceva ce ai deja, trebuie să știi în ce stadiu te aflii acum. Folosește-te de colectarea de date, pentru a cunoaște cu exactitate stadiul în care se află randamentul producției tale. Exploatează cunoștințele pe care le deții, pentru a-ți duce la un alt nivel afacerea. Diferența pe care o poate face colectarea de date este substanțială.

Eficiența
Echipamentelor [OEE]

Dacă nu știi unde anume e problema, deși știi că ai toate resursele care îți permit să ai rezultate mult mai bune, o constatare a eficienței echipamentelor va scoate la iveală punctele unde trebuie intervenit. Cu siguranță vei observa unde anume se află problemele, astfel primul pas spre soluționare este parcurs.

Beneficiile pe care le aduce existența unui dashboard în monitorizarea echipamentelor

1

Fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă cu produsele și aparatura ta în timp real. Vezi monitorizarea a tot ceea ce se întâmplă 24/7!

3

Folosește datele aflate pentru a anticipa posibile defecțiuni!

2

Vezi întreg istoricul de date al aparaturii tale, păstrate cu grijă în arhiva dashboardului. Indiferent de data și ora în care te aflii, poți să vizualizezi statisticile din trecutul activității tale!

4

Păstrează o statistică sub formă de arhivă a cifrelor pe care le-ai obținut!

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare industrială, suntem la dispoziția dumneavoastră!