Animale de companie

Animalele noastre de companie, cu timpul, devin parte integrată a familiei noastre. Dacă tu te bucuri de automatizările casei tale, de ce să nu te bucuri și alături de animalul tău de companie?

Îngrijire animale companie

Atunci când toate nevoile îi sunt satisfăcute, animăluțul tău este fericit. Atunci când animăluțul tău este fericit, tu și familia ta sunteți fericiți. Acesta primește tratamentul pe care îl merită, iar ție îți ușurezi substanțial munca.

Încălzire și răcorire

Cei mai mulți dintre noi, nu dispunem de spațiul necesar pentru a ne găzdui animalul de companie. De cele mai multe ori, acestea sunt nevoite sa suporte extremele climatice. Dar cum ar fi ca acestea să se bucure de propria lor căsuță, încălzită și răcorită, prin simpla apăsare a unui buton?

Sisteme dozare apă și hrană

Înainte de toate, nevoile de baza, precum hrana și apa, trebuie satisfăcute. Atunci când ești plecat, cine se ocupă de animale de companie?

Cu sistemele automatizate este atât de simplu și sigur. Programezi sistemul să funcționeze la orele dorite, iar acesta își face treaba!

Divertisment și jocuri

Cel mai probabil, timpul nu îți permite să fii prezent lângă animalul tău de companie 24/7. Pe parcursul zilei, tu ai activități, mergi dintr-o parte în alta, rezolvi lucruri, dar el? El stă și așteaptă cu nerăbdare acele câteva momente petrecute cu tine. Nu îți lăsa animăluțul să se plictisească. Oferă-i jocuri și activități de divertisment automatizate.

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare rezidențială suntem la dispoziția dumneavoastră!