Terasă

Cine nu își dorește o după-amiază liniștită petrecută pe propria terasă în aer liber? Noi venim în ajutorul tău cu soluții eficiente, copertine retractabile, pergole automate, jaluzele și screen-uri pentru verandă. Motorizăm și conectăm toate zonele din exterior pentru a profita la maxim de statul în aer liber.

Copertină retractabilă electrică

Conectată la un senzor, copertina devine automată și
reacționează în funcție de temperatură, soare, ploaie sau vânt.
Se închide automat la intemperii pentru a evita deteriorarea și se deschide imediat pentru a proteja casa de căldură.

Pergole automate

Pergolele automate reprezintă sisteme complet echipate pentru a asigura umbra și protecția necesară oricărei terase prin sisteme retractabile. Pergolele pot acoperi suprafețe extinse și sunt adaptabile în funcție de condițiile atmosferice.

Jaluzele și screen-uri pentru verandă

În timpul verii, datorită senzorului de temperatură, jaluzelele și screen-urile se închid automat. Datorită acestui lucru, veranda se menține izolată și cât mai răcoroasă posibil. În timpul iernii, mulțumită senzorului de soare, jaluzelele și screen-urile se deschid automat pentru a capta razele soarelui și pentru a încălzi veranda.

Descoperă celelalte servicii de automatizare pentru grădina ta inteligentă

Sprinklere și
sisteme de irigație

Senzori umezeală
Senzori sol

Iluminare și
ambianță

Parasolare
Wi-Fi Garden booster

Roboți de
mentenata

Mentenanță grădină
Mentenanță piscină

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare rezidențială suntem la dispoziția dumneavoastră!