Irigare și fertilizare

Calitatea și managementul apei reprezintă una din componentele esențiale ale activității din seră.

Irigare

Un sistem eficient de irigare este necesar pentru orice tip de cultivare în seră. Apa este un factor important de luat în considerare atunci când se folosesc sisteme de irigare. Cu AI Automation puteți vizualiza exact cât, când și de câtă apă au nevoie culturile dumneavoastră.

Sisteme de tratare apă

Calitatea apei utilizate în producția de culturi de seră este un aspect esențial. Pentru a preveni răspândirea agenților patogeni, este esențial să îi împiedicați să ajungă la plantele sănătoase folosind diferite abordări de dezinfestare a apei. AI Automation vă ajută să automatizați aceste sisteme astfel încât culturile dumneavostră să dispună de cele mai bune resurse de apă.

Microaspresie și nebulizare

Fertirigarea constă în aplicarea simultană a apei și a îngrășămintelor prin sistemul de irigare, furnizând solului sau substratului nutrienții necesari culturilor. Fertirigarea este utilă mai ales în cazul irigării prin picurare. Prin intermediul echipamentelor automate de fertirigare de înaltă tehnologie apa și nutrienții sunt plasate perfect în zona de absorbție a rădăcinilor, îmbunătățind rata de creștere și calitatea culturilor.

Descoperă celelalte servicii pentru automatizarea serelor și solariilor

Automatizări
sere

Control climă
Instalații electrice și senzori
Automate programabile

Încălzire și
cooling

Sisteme distribuție căldură
Ventilatoare destratificatoare
Ventilatoare extractoare
Panouri evaporative

Irigare și
fertilizare

Irigare
Sisteme tratare apă
Microaspersie și nebulizare
Fertiligare și dozare

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare a serelor și solariilor suntem la dispoziția dumneavoastră!