Smart home și sisteme de control

Automatizează și controlează-ți locuința exact așa cum dorești. Oferim soluții compatibile să te poți bucura de confortul meritat și siguranța pe care mereu ți-ai dorit-o. Noi vă punem la dispoziție o gamă variată de sisteme și accesorii iar puterea de decizie vă aparține.

Conceptul Smart Home, la tine acasă

Centralizează toate automatizările din casa și grădina ta. Acum poți face asta cu ajutorul telefonului, a unei telecomenzi sau chiar cu un aparat de asistență vocală. Tu decizi ce anume funcționează cel mai bine pentru tine!

Control prin Asistent vocal

Controlează locuința prin comandă vocală! Tot ce trebuie să faci este să conectezi automatizarea cu sistemul vocal. Automatizările noastre sunt compatibile cu toate tipurile de boxe inteligente.

Sisteme de control individuale
sau de grup

Un singur sistem, mai multe facilități. Cu un singur dispozitiv poți gestiona și monitoriza grupuri de sisteme automatizate, precum funcționalitatea aerului condiționat, a sistemului audio sau a iluminării.

Senzori meteo și de temperatură
pentru eficiență energetică

Cu gama noastră variată de senzori inteligenți de termostat este simplu și ușor să-ți eficientizezi consumul de energie din locuința ta. Indiferent de anotimp, fii sigur că nu vei risipi resurse. Senzorii meteo vor avea grijă de temperatura casei tale chiar si atunci când tu nu ești prin preajmă.

Descoperă celelalte servicii de automatizare pentru casa ta inteligentă

Porți și
uși garaje

Porți
Uși de garaj automate
Videointerfoane

Camere și alarme

Camere
Alarme
>

Încălzire și
iluminare

Copertine
Pergole

Jaluzele și perdele

Jaluzele de interior
Perdele
Ecrane de proiecție

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare rezidențială suntem la dispoziția dumneavoastră!