Porți și garaje

Știai că poți să automatizezi majoritatea lucrurilor din casa și curtea ta? Cele mai solicitate automatizări sunt cele aplicate porților și garajelor. Înțelegem de ce. Este mult mai comod să deschizi orice poartă îți dorești, fără să depui efort, doar apăsând pe un buton.

Sisteme de porți automate

Deschide poarta casei tale când vrei. Doar apasă un buton sau programeaz-o să se deschidă la ora la care te întorci acasă! Au ajuns musafirii? Le poți deschide poarta automat cu ajutorul sistemelor noastre!

Automatizarea ușilor de garaj

Serviciile noastre de automatizare a ușilor de garaj îți pot ușura sarcinile de zi cu zi. Dupa un program încărcat la muncă, tot ceea ce îți dorești să faci este să ajungi acasă. Un ultim pas, constă în parcarea mașinii în garaj. Iar acum, acest lucru poate fi realizat printr-o simplă apăsare de buton

Video-interfoane pentru
acces securizat

Siguranța ta și a celor dragi este cel mai important lucru. Evită evenimentele neplăcute, prevenindu-le cu ajutorul interfoanelor dotate cu camere de luat vederi. Ai posibilitatea de a vedea în timp real persoana care suna la interfon, astfel decizi dacă deschizi sau nu ușa.

Descoperă celelalte servicii de automatizare pentru casa ta inteligentă

Rulouri și jaluzele
exterioare

Rulouri
Obloane batante
Jaluzele veneţiene exterioare
Ecrane exterioare de protecție

Jaluzele și perdele

Jaluzele de interior
Perdele
Ecrane de proiecție

Camere și alarme

Camere
Alarme

Smart Home și
sisteme de control

Casa inteligentă
Sisteme de control și senzori

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare rezidențială suntem la dispoziția dumneavoastră!