Rulouri și jaluzele exterioare

Motorizăm și conectăm toate tipurile de rulouri și screen-uri pentru ferestre, astfel încât casa ta să beneficieze la maximum de potențialul lor de umbrire. Sistemele noastre de umbrire automatizate includ rulouri exterioare, obloane batante, screen-uri exterioare și jaluzele venețiene.

Rulouri

Rulourile îți oferă o mai mare siguranță atunci când sunt motorizate. Acestea pot declanșa o alertă, în momentul în care sunt conectate la o alarmă, astfel descurajând orice fel de intruziune, oferindu-ți liniștea de care ai nevoie.

Mai mult decât atât, conectate la senzori de soare sau temperatură, beneficiezi de o izolare termică mult mai bună, indiferent de anotimp, astfel încât să eficientizezi costurile de încălzire a casei.

Obloane batante

Dorești să-ți optimizezi timpul? Poți realiza acest lucru prin centralizarea obloanelor batante și rulourilor. Control inteligent, chiar de pe smartphone-ul tău, mulțumită aplicaților care gestionează unitățile de comandă sau cu un asistent vocal.

Pentru a îmbunătăți confortul zilnic, nu trebuie să faci nimic altceva decât să le programezi prin control wireless la distanță.

Screen-uri
exterioare

Screen-urile exterioare, cunsocute și ca jaluzele exterioare, pot fi montate pe ferestre sau pergole, pentru mai mult confort în interior casei tale. Acestea filtrează lumina, păstrând razele UV la distanță.

Pânza rulează electric și silențios pe două șine de ghidare până în poziția dorită, prin acționare de la distanță. Screen-urile exterioare sunt montate de obicei de un profesionist care te poate ajuta în alegerea motorizării.

Jaluzele venețiene
exterioare

Jaluzelele electrice exterioare reprezintă soluția perfectă pentru controlul fluxului de lumină din locuință și-ți ofere intimitatea dorită.

Jaluzele venețiene exterioare acționate electric mențin razele soarelui la distanță. Vara, locuința ta se va păstra răcoroasă, iar plantele tale vor fi protejate de razele dăunătoare. Toate aceste beneficii sunt asigurate de lamelele reglabile ale jaluzelelor.

Descoperă celelalte servicii de automatizare pentru casa ta inteligentă

Jaluzele și perdele

Jaluzele de interior
Perdele
Ecrane de proiecție

Camere și alarme

Camere
Alarme

Porți și
uși garaje

Porți
Uși de garaj automate
Videointerfoane

Smart Home și
sisteme de control

Casa inteligentă
Sisteme de control și senzori

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare rezidențială suntem la dispoziția dumneavoastră!