Automatizări rezidențiale

Pentru tine, casa și familia ta.

Automatizări rezidențiale

Pentru tine, casa și familia ta.

Automatizări

Case inteligente

Automatizări

Grădini inteligente

Automatizări

Animale de companie

Ce înseamnă o casă inteligentă?

În trecut, soluțiile de automatizare a casei erau accesibile unui grup redus de persoane. Acum, ele sunt accesibile tuturor și oricine se poate bucura de toate avantaje aduse de această tehnologie, fie că vorbim despre ferestre inteligente, jaluzele electrice sau soluții de acces automatizat.

Beneficiile sunt evidente: indiferent dacă ești acasă sau nu, poți să gestionezi ușor locuința pentru a centraliza, controla și verifica dispozitivele și sistemele automatizate.

Vrei să închizi rulourile și să stingi luminile dintr-o singură apăsare? Nimic mai ușor datorită sistemului inteligent și aplicației dedicate.

Ce înseamnă o
grădină inteligentă?

A avea o grădină inteligentă îți ușurează exponențial viața. Dacă ești printre cei privilegiați de a avea o grădină, cel mai probabil ai și o casă care necesită îngrijiri. Știm că din cauza programului aglomerat pe care îl ai, sacrifici puținul tău timp liber, pentru a face diferite activități gospodărești prin casa sau grădină, care, de alt fel, sunt necesare.

Imaginează-ți o zi din viața ta, în care te poți bucura de aerul curat și roadele grădinii tale, dar fără efortul de a o îngriji excesiv, mai mult decât îți face plăcere. Lasă sarcinile care te obosesc pe mâna automatizărilor noastre.

Beneficii ale automatizării locuinței tale

Economie

Investești acum, ca să câștigi mai târziu. Cam despre asta este vorba. Sursele de consum se vor opri atunci când nu mai este nevoie de ele, comparativ cu acum, când se opresc atunci când îți amintești tu de ele.

Ambianță

Cu siguranță ți-ai dorit să te bucuri alături de familia ta de un ambient relaxant. Nu ai reușit până acum, pentru că nu ai implementat automatizările rezidențiale.

Control

Fii în control complet asupra casei tale! Acum este mai simplu ca niciodată. Totul stă într-o simplă atingere a ecranului telefonului tău.

Comfort

Nu este un secret, ba chiar este foarte evident faptul că te vei bucura de confortul pe care ți-l dorești de mult timp.

Dacă ai întrebări ia legătura cu noi!

Dacă aveți nevoie de implementare sau întrebări referitoare la procesul de automatizare rezidențială suntem la dispoziția dumneavoastră!